torsdag 13 september 2012

Linnéuniversitetets välkomstmässa

Torsdagen den 13 september hade Linnéuniversitetet Välkomstmässa för studenterna i Kalmarsalen. Vi hade ett välfyllt infobord som bemannades av Niklas, Fredrik och undertecknad. Ett bra gäng som kompletterar varandra. Det blev ett antal bra möten och diskussioner. Och det var nog en fyra, fem stycken som tog blanketten för att anmäla sig som medlem i Humanisterna. Även om inte en enda av dessa anmäler sig i nuläget så tycker jag det var bra.

På bordet hade vi två böcker till försäljning. Stephen Law: "Kort om Humanism" och Andrew Clapham: "Kort om mänskliga rättigheter". Vid hade även de två senaste numren av SANS, nr 2 och 3/2012, till försäljning. Dom kommer att finnas till försäljning även den 10 oktober på vårt arrangemang på Konstmuseet. Om man säger till Gustaf så kan ex fixas med till pub eller samtalskvällar under hösten. Böckerna kostar 140 kr styck och SANS kostar 95 kr. Vad gäller SANS så har vi fått dom och det vi får in på försäljning är sponsring av Humanisterna Kalmar. Så passa på och köp och stöd avdelningens ekonomi.

Sedan hade vi även blädderex av några andra böcker: "Tro och vetande" av Ingemar Hedenius, "Verklighetens magi" av Richard Dawkins, "Personligt" av Christer Sturmark, "Till frihetens försvar" av Per Bauhn och Dilsa Demibag-Sten. Sedan hade vi givetvis den färska affischen om vårt arrangemang med praxisfilosofen Tulsa Jansson på Konstmuseet. Dom flesta gick åt. Och då fanns det dels utskrifter som Nina fixat och dels som Gustaf fixat. Affischen finns nu att ladda ner på infosidan om den 10 oktober

Just det! Vi hade även ett antal ex av tidskriften Bright som Niklas hade fixat. Och förstås Humanisternas idéprogram, ett par nummer av vår medlemstidning Humanistinfo och den utmärkta 8-sidiga foldern "Förnuft, ansvar, omtanke" som kort och koncist presenterar Humanisterna.   


Infobordet är laddat. Niklas och Fredrik är redo.

Fredrik pratar, Niklas är redo att flika in. Notera den moderna stilen,
inget skydd av bordet utan möte på publikens planhalva!


Utlagt den 13.9.2012 av Carl Gustaf Olofsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar